sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Kaspersky Mobile Security Paid Version - Download Free

Zilele astea am fost in cautarea unui antivirus, si am zis sa incerc Kaspersky Mobile Security, care in ultimele teste a obtinut 5/5 stele la capitolul detectare virusi (scanare/timp real) si eliminare. Pot spune ca sunt foarte multumit de el. In primul rand, poate face scanarea offline. Adica la unele programe antivirus, cum ar fi si Bitdefender Mobile Security (de care la fel, am fost foarte multumit) iti trebui o conexiune online pentru a face scanarea antivirus, deoarece la sfarsitul scanarii interogheaza serverul. La Kaspersky, baza de date se update-aza tot timpul, asa ca nu avem probleme. De asemenea, are 2 moduri de protectie in timp real. 1.Recommended - care scaneaza aplicatiile care se instaleaza si cele care au acces la internet atunci cand le deschizi si Full Protection care scaneaza orice aplicatie pe care o deschizi care are acces la anumite date sau care este destul de ''suspicioasa''. De asemenea mai scaneaza si cardul de memorie dupa ce facem transfer de fisiere. Cea ce imi place la antivirus este optiunea de Call and SMS Filter. Normal, foloseam o aplicatie pentru asta, dar acum doar adaug numerele care nu vreau sa ma deranjeze pe Blacklist si gata. De asemenea, are Anti-theft Protection. Aici ai o gramada de optiuni. Poti seta sa ti se stearga datele atunci cand telefonul este furat, sau sa fie lasat sa activeze wi-fi-ul, 3g-ul si gps-ul pentru a-l localiza sau sa fie blocat de la distanta. Pentru a spori protectia, atunci cand deschizi prima data antivirusul, esti rugat sa-ti inregistrezi un cod si sa-l folosesti de fiecare cand deschizi antivirusul. Si nu in ultimul rand, Privacy Protection . Nu lasa nicio aplicatie sa se foloseasca de SMS-uri sau sa inregistreze anumite date.



Per total, eu sunt foarte multumit de antivirus si va invit sa-l incercati si voi, desigur in varianta platita, pe care o puteti download-a de aici. Spor la download ! Astept impresii si pareri.
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

3 comentarii:

Anonim spunea...

Super, chiar isi face treaba! :)

Robert Stancu spunea...

Ma bucur ca-ti place.

Anonim spunea...

Robert felicitari pentru blog-ul tau si pentru faptul ca ai o intreaga "biblioteca" de aplicatii platite pe care le oferi gratuit:).Astept cu nerabdare ca blog-ul tau sa devina un loc de intalnire pentru toti pasionatii de tehnologie.Bravo si tine-o tot asa!

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu