vineri, 20 ianuarie 2012

Snappz Market vs Blackmart Alpha

De ceva vreme, in lumea sistemului de operare Android au aparut cateva magazine de aplicatii, care ofera absoluta orice aplicatie gratuita (desigur crack-uita). Cele despre care voi discuta azi sunt Snappz Market si Blackmart Alpha.

1.Snappz Market - ce-i drept am folosit mai mult timp Snappz Market decat Blackmart si pot spune ca este un market ce are potential, dar nu e prea exploatat. Ma refer la designul si interfata absolut oribile. Are un numar de 25.000 aplicatii, cu vreo 5000 mai mult de Blackmart dar interfata m-a dezamagit. In schimb, viteza de download este chiar foarte buna, chiar si la aplicatii de 40 mb. Poate fi download-at de aici http://minus.com/mbiKy4YoEp.

                                                      
2.Blackmart Alpha - cum din nume ne dam seama este in stadiul ''alpha''. Cu un design placut, o interfata usor de castigat si in jur de 20.000 de aplicatii pe mine m-a castigat. Intr-adevar are mai putine aplicatii ca Snappz Market dar are mai multe aplicatii in versiune "pro'' sau paid. Si viteza de download este una foarte buna, dar mai mica ca a lui Snappz Market. 
                    
P.S. : Referitor la Snappz Market, in versiunile mai vechi, avea un design asemanator cu cel al lui Android Market (cine stie de l-au uratit), dar viteza cu care se misca versiunile precedente este execrabila.....in linkul postat mai sus este cea mai nou versiune..
P.S.2 : N-am pus link de download la Blackmart deoarece se gaseste in Snappz Market. Am zis ca ar bine sa incercati ambele market-uri.

                      Voi ce market credeti ca este mai bun ? Astept comentarii.
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

2 comentarii:

Anonim spunea...

De cand decizi tu ce e bine si ce nu pentru noi?

Robert Stancu spunea...

Uhm...Esti ok ?

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu