marți, 7 februarie 2012

Despre Android isi mareste echipa

Blogul Despre Android si-a marit echipa cu inca doi editori, Dumitrache Vlad (a.k.a. Sizzlink) - specialist cu experienta in flash-uit firmwares si custom roms pe Samsung Galaxy Mini si Sandu Florin (a.k.a Dumbo) - specialist cu experienta in flash-uit firmwares si custom roms pe Samsung Galaxy S. Ei ne vor incata de fiecare data cand vor putea cu articole de calitate, tutoriale si multe altele.

Am considerat necesara adaugarea mai multor editori in cazul in care ne propunem sa avansam si sa avem cati mai multi cititori. Totusi, blogul se afla in pericol deoarece noi va oferim sansa sa testati aplicatii platite in mod normal gratis, iar ACTA nu permite asta. Noi speram sa nu se aplice legea in vara.



Totodata blogul este gazduit pe un domeniu gratuit, dar, daca pana in vara se vor strange mai multi cititori vom face un mic efort material si ne vom cumpara un domeniu .ro. Blogul este inca la inceput, asa ca nu am prea mari asteptari de la el, eu sper doar sa creasca frumos, sa ajunga un sprijin pentru iubitorii sistemului de operare Android.

Cat despre noii editorii, nu pot decat sa le urez multa bafta, sa munceasca mult pentru fiecare articol, sa stranga cititori, si cine stie, poate la un moment dat, cand voi crede eu de cuviinta, sa devina si administratori.

Dar pot sa va asigur ca si eu, Robert Stancu - fondatorul blogului va voi oferi articole de calitate despre subiectul meu preferat, Android !
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa un comentariu